COL·LABORACIONS

DINAMITZACIONS VIES BRAVES
Aquest 2019, les dinamitzacions de les vies braves de Colera, Garbet i Llançà seràn dutes a terme pel Tintoreres Swimming Club!
Així doncs podreu trobar-nos, a part de a les nostres sortides habituals, dinamitzant les tres vies braves del nord del nostre litoral.
Us animem a participar-hi i a que vingueu amb els vostres amics i familiars perquè s’introdueixin poc a poc en la natació en aigües obertes, entre tots els hi farem més fàcil.
Tota la info a:
————-
SWIM-RUN MAR D’AMUNT by VIES BRAVES
1 de Setembre de 2019
Activitat organitzada per Vies Braves comptant amb el suport logístic i recursos humans del Tintoreres Swimming Club.
Esdeveniment que combina la natació en aigües obertes i el trail running amb un recorregut que va des de la localitat de Portbou fins la platja del Port de Llançà. El track es desenvolupa entre l’aigua i la terra entrant i sortint diverses vegades de l’aigua fent que l’esportista hagi d’anar preparat en tot moment per les dues circumstàncies.
Activitat per a nedadors, corredors i triatletas en bona forma física i amb ganes de passar-s’ho molt bé!
Tota la info a:
————-
SWIM BY SUNSET – SWIM NO LIMITS
6 de Juliol 2019
El Tintoreres Swimming Club dóna recolzament logístic a aquesta travessia organitzada per Diversport que uneix les localitats de Llançà i Port de la Selva amb dos recorreguts de 2,5km i 5km.
Competició que es desenvolupa a la tarda i que acaba amb una posta de sol emblemàtica des de la platja del Port de la Selva.
Activitat recomanada pels nedados experts de aigües obertes enamorats de la costa nord de l’Empordà.
 
Tota la info a: