QUI SOM

El Tintoreres Swimming Club és un club de natació en aigües obertes ubicat a Llançà. No és un club de natació tradicional, és un club social de natació.  Des del club es treballa per promocionar la natació en aigües obertes a la zona nord de la costa catalana i per fer més accessible aquest esport als que volen iniciar-s’hi, a través d’activitats senzilles, populars i assequibles.   La piscina a la que nedem és molt extensa, així que si bé el nostre punt de trobada està situat a Llançà, els integrants del club es reuneixen també a diari en diferents indrets de la costa catalana per gaudir de la natació en aigües obertes i compartir braçades.  

HISTÒRIA
La història del club és breu però intensa. El club es va fundar el Juny del 2015. 
Des de feia poc més d’un any, un grup de tres o quatre nedadors llançanencs haviem traslladat la nostra passió per la natació, de la piscina al mar.
Poc a poc el grup es va anar fent gran i les sortides del cap de setmana van passar de ser de 3 o 4 a ser de 15 o 16 persones … El grup es va anar consolidant i les sortides es van tornar més habituals i de més distància.
 
Així va ser com sense voler es va formar el primer club de natació de Llançà, el Tintoreres Swimming Club.
 
Des del club sempre haviem apostat per apropar el nostre esport als nostres familiars i amics, fer la natació en aigües obertes, en un paratge únic com Llançà, més accessible per tothom. 
Necessitavem una activitat per facilitar aquesta transició. I així és com el divendres de les Festes de la Verge del Carme de Llançà del 2015, va neixer la primera Travessia Popular que uniria la Platja de Grifeu amb la Platja del Port. 1000m de natació en aigües obertes, amb una activitat assequible i familiar.
 
A partir d’aquí el club no va parar de creixer i actualment organitzem i col·laborem en fins a 5 activitats relacionades amb la natació a Llançà.
– Open Water Weekend – Tintoreres
– Travessia Popular Verge del Carme
– Aquatló Solidària per parelles
– Swim-Run Portbou-Llançà – by Vies Braves
– Travessia de Nadal 
Apart de les diferentes sortides i excursions aquàtiques que organitzem.
 
Així que no t’ho pensis i vine a compartir braçades amb nosaltres!
 

 

NEDAR SÍ, PERÒ AMB SEGURETAT

• No nedeu mai sols
• Feu ús de les vies braves sempre que us sigui possible
• Utilitzeu la boia per a fer-vos visibles
• Utilitzeu  casquets de bany de colors vius
• Informeu de la ruta que teniu pensat fer als companys
• Informeu-vos de la meteorologia i l’estat de la mar abans de nedar
• Alimenteu-vos bé abans de sortir a nedar

Per als novells:
• Deixeu-vos aconsellar
• No tingueu pressa
• Informeu als més experts de les sensacions durant la nedada